Kapás Boglárka negyedik lett az 1500 méteres gyorsúszás döntőjében

Hétfőn Kapás Boglárka a harmadik, a 15 éves Késely Ajna pedig a negyedik helyen jutott döntőbe az 1500 méteres gyorsúszásban. 

A döntőn, ahogy arra számítani is lehetett, az amerikai Katie Ledecky meglépett a mezőnytől, a verseny felére egy négyfős csapat küzdött a további érmekért, köztük volt Kapás is. 

Az utolsó 500 méteren Ledecky már általában szembeúszott a mezőnnyel, Kapás 1000 méternél negyedik helyen fordult, a spanyol Mieria Belmonte és az olasz Simona Quadarella volt előtte. Innentől fokozatosan szakadt le: miközben a negyedik helye nem volt veszélyben, a bronzéremtől fordulónként újabb tizedmásodpercekkel távolodott. 

Végül Belmonte lett a második, Quadarella a harmadik, Kapás pedig a negyedik. Késely Ajna a nyolcadik helyen ért be, de tőle már a döntőbe jutás is óriási teljesítmény volt. 

Kapás 16:06.27-et úszott, Késely 16:22.87-et, Ledecky 15:31.82-vel nyert. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.