Egy éven át filmeztek egyetlen erdei fát, hihetetlen jövés-menést fedeztek fel

ÁLLAT
2017 július 25., 20:40
comments 53

Két olasz filmes, Bruno D’Amicis és Umberto Esposito egy egész éven át követte rejtett kamerákkal egy fa életét. De nem is annyira a fa érdekes abban a közel háromperces kisfilmben, amit összevágtak a nyersanyagokból, hanem az a rengeteg állat, ami felbukkant év közben az Appennin-hegység nemzeti parkjában lévő fa körül. 

link Forrás

Persze, erdőkben állatok élnek, ebben nincs semmi túl meglepő, de ennyire koncentrálva mégis ritkán láthatjuk, micsoda élet megy ott, amikor épp nem jár ott ember. (Kottke)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.