Férjhez ment Mészáros Lőrinc lánya

bulvár
2017 július 25., 09:07

Mészáros Lőrinc kisebbik lánya, Ágnes férjhez ment Homlok Zsolthoz, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. korábbi ügyvezető igazgatójához. Erre abból lehet közvetkeztetni, hogy a Mészáros Ágnes által vezetett Vivienvíz honlapján Mészáros Ágnesről Homlok-Mészáros Ágnesre változott az ügyvezető neve.

A 24.hu szerint Homlok Zsolt tavaly váratlanul szakított korábbi családjával, és a szombathelyi központú osztrák Swietelskyvel is szerződést bontott. A vasútépítő cég még az ő vezetése alatt kapcsolódott be a felcsúti kisvasút építésébe. A 30 éves Mészáros Ágnesnek is ez a második házassága. (24.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.