Kálmán szerint épphogy lejöttek a fáról, de ha Gézának lenne egy jó fekete csatára, úgy betenné a csapatba, mint a huzat

futball
2017 július 25., 04:58
comments 72

Éppen tíz éve volt, amikor a legendás Mészöly Kálmán, éppen az MLSZ akkori elnökének a tanácsadója kifejtette gondolatait az akadémiai rendszer fontosságáról, és az afrikai légiósokról, akik „épphogy lejöttek a fáról Afrikában, és már hozzák is őket”.

link Forrás

Mészöly a nyilatkozata után elnézést kért és lemondott a tanácsadó posztról. 

Tíz év annyira nagy idő, hogy Mészöly fia, Géza, a Haladás vezetőedzőjeként a Debrecen elleni győzelem után most hétvégén már arról beszélt, hogy kevés légióst küldött a pályára, ezért 600 ezer forint bónuszt kap az MLSZ-től, 

„de ha lett volna egy olyan csatárom, egy jó fekete, úgy beteszem, mint a huzat.”

link Forrás

A Haladás venne még játékost, legalább tudjuk, milyen típusút keres. (via Kele János)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.