Mégsem nyírja ki a Windows a Paintet

katasztrófa
2017 július 25., 07:08
comments 47

Hétfőn délután járta be a világot a hír, hogy a Windows 10 következő, őszi frissítésében már nem lesz benne a világ legismertebb rajzolóprogramja, a Paint. Többen gyászolni kezdték az 1985 óta velünk lévő programot.

Megan Saunders, a Microsoft egyik vezetője azonban egy blogposztban igyekezett nyugtatni a kedélyeket. Azt írta, a Paint ugyan kikerül az alapcsomagból, de a Windows Store-ben továbbra is elérhető lesz, teljesen ingyen. (via Blikk.hu)

(A címlapi kép Herczeg Márk paint-alkotóművész művészi alkotása.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.