Mégsem nyírja ki a Windows a Paintet

katasztrófa
2017 július 25., 7:08
comments 48

Hétfőn délután járta be a világot a hír, hogy a Windows 10 következő, őszi frissítésében már nem lesz benne a világ legismertebb rajzolóprogramja, a Paint. Többen gyászolni kezdték az 1985 óta velünk lévő programot.

Megan Saunders, a Microsoft egyik vezetője azonban egy blogposztban igyekezett nyugtatni a kedélyeket. Azt írta, a Paint ugyan kikerül az alapcsomagból, de a Windows Store-ben továbbra is elérhető lesz, teljesen ingyen. (via Blikk.hu)

(A címlapi kép Herczeg Márk paint-alkotóművész művészi alkotása.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt