Váratlanul teljesen új webshopot mutatott be a BKK és a T-Systems

humor
2017 július 25., 09:06
comments 99

Így kell előremenekülni! 

A lehetetlenül rövid idő alatt összedobott, emiatt biztonsági résektől hemzsegő elektronikus jegyrendszer rendkívül kínos helyzetbe hozta mind a BKK-t, mind a programot fejlesztő T-Systemst, mind az azt auditáló Kürt Zrt.-t. 

De a Hármak most olyan, radikálisan megújult online bolttal léptek a nagyközönség elé, hogy a joggal dühös felhasználók szerintem az eletronikus vállukra fogják emelni és úgy hordozzák végig a digitális utcán a három cég vezetőit. Amint meglátták és megszerették az új rendszert.

Próbáld ki! Ugye, milyen klassz? Én máris szeretem és gyakran fogom használni. Azt is elárulom, hogy a felhasználónevem és a jelszavam is "majom"!

Jó vásárlást mindenkinek!

(via illchange)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.