Váratlanul teljesen új webshopot mutatott be a BKK és a T-Systems

Így kell előremenekülni! 

A lehetetlenül rövid idő alatt összedobott, emiatt biztonsági résektől hemzsegő elektronikus jegyrendszer rendkívül kínos helyzetbe hozta mind a BKK-t, mind a programot fejlesztő T-Systemst, mind az azt auditáló Kürt Zrt.-t. 

De a Hármak most olyan, radikálisan megújult online bolttal léptek a nagyközönség elé, hogy a joggal dühös felhasználók szerintem az eletronikus vállukra fogják emelni és úgy hordozzák végig a digitális utcán a három cég vezetőit. Amint meglátták és megszerették az új rendszert.

Próbáld ki! Ugye, milyen klassz? Én máris szeretem és gyakran fogom használni. Azt is elárulom, hogy a felhasználónevem és a jelszavam is "majom"!

Jó vásárlást mindenkinek!

(via illchange)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.