Váratlanul teljesen új webshopot mutatott be a BKK és a T-Systems

Így kell előremenekülni! 

A lehetetlenül rövid idő alatt összedobott, emiatt biztonsági résektől hemzsegő elektronikus jegyrendszer rendkívül kínos helyzetbe hozta mind a BKK-t, mind a programot fejlesztő T-Systemst, mind az azt auditáló Kürt Zrt.-t. 

De a Hármak most olyan, radikálisan megújult online bolttal léptek a nagyközönség elé, hogy a joggal dühös felhasználók szerintem az eletronikus vállukra fogják emelni és úgy hordozzák végig a digitális utcán a három cég vezetőit. Amint meglátták és megszerették az új rendszert.

Próbáld ki! Ugye, milyen klassz? Én máris szeretem és gyakran fogom használni. Azt is elárulom, hogy a felhasználónevem és a jelszavam is "majom"!

Jó vásárlást mindenkinek!

(via illchange)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.