Váratlanul teljesen új webshopot mutatott be a BKK és a T-Systems

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Így kell előremenekülni! 

A lehetetlenül rövid idő alatt összedobott, emiatt biztonsági résektől hemzsegő elektronikus jegyrendszer rendkívül kínos helyzetbe hozta mind a BKK-t, mind a programot fejlesztő T-Systemst, mind az azt auditáló Kürt Zrt.-t. 

De a Hármak most olyan, radikálisan megújult online bolttal léptek a nagyközönség elé, hogy a joggal dühös felhasználók szerintem az eletronikus vállukra fogják emelni és úgy hordozzák végig a digitális utcán a három cég vezetőit. Amint meglátták és megszerették az új rendszert.

Próbáld ki! Ugye, milyen klassz? Én máris szeretem és gyakran fogom használni. Azt is elárulom, hogy a felhasználónevem és a jelszavam is "majom"!

Jó vásárlást mindenkinek!

(via illchange)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.