A hétvégén annyira jól megszerelték, hogy hétfőn teljesen be is zárt a BKK webshopja

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A hétfő híre az, hogy már egyáltalán nem működik a BKK e-jegyeket és bérleteket árusító webshopja. 

A közlekedésszervező cég weboldalának közepén ugyan a rendszer sikeres újraindításáról beszámoló szombati hír látható, de úgy tűnik, hogy az online boltot akár hosszabb időre is bezárhatták. 

A BKK informatikai infrastruktúráját továbbra is sorozatos támadások érik, ezért az online értékesítési rendszer által nyújtott szolgáltatások folyamatos elérhetősége átmenetileg nem biztosítható.

Ezzel kezdődik a piros betűkkel kiírt magyarázó szöveg, ami később tudatja, hogy a már megvásárolt jegyek azért továbbra is érvényesek, vagyis nem visszavonták a rendszert, hanem még faragják.

Az ügyben megkerestem a BKK-t, ha válaszoltak, kiegészítjük a hírt.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.