A hétvégén annyira jól megszerelték, hogy hétfőn teljesen be is zárt a BKK webshopja

A hétfő híre az, hogy már egyáltalán nem működik a BKK e-jegyeket és bérleteket árusító webshopja. 

A közlekedésszervező cég weboldalának közepén ugyan a rendszer sikeres újraindításáról beszámoló szombati hír látható, de úgy tűnik, hogy az online boltot akár hosszabb időre is bezárhatták. 

A BKK informatikai infrastruktúráját továbbra is sorozatos támadások érik, ezért az online értékesítési rendszer által nyújtott szolgáltatások folyamatos elérhetősége átmenetileg nem biztosítható.

Ezzel kezdődik a piros betűkkel kiírt magyarázó szöveg, ami később tudatja, hogy a már megvásárolt jegyek azért továbbra is érvényesek, vagyis nem visszavonták a rendszert, hanem még faragják.

Az ügyben megkerestem a BKK-t, ha válaszoltak, kiegészítjük a hírt.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.