Villám csapott két strandolóba Csongrádon

Továbbra is kórházban, intenzív osztályon kezelik azt a két nőt, akikben vasárnap villám csapott Csongrádon, a Körös-torokban. Az áldozatok éppen menedéket kerestek a vihar elől, a Borsnak egy szemtanú azt mondta. hogy a két nő a strand homokjába szúrt napernyőért ment vissza, aminek fém nyele vezethette beléjük a villámcsapást. A Blikk közben egy másik szemtanúra hivatkozva azt írja, hogy az egyik nőnek a szeme körül, a másiknak a lábán voltak égési sérülései.

Az áldozatok életét az mentette meg, hogy néhány strandoló (köztük két vízimentő és egy orvos) azonnal megkezdte az újraélesztésüket. Ez mindkét esetben sikeres volt, a két nő állapotát a szentesi kórházban stabilizálták.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.