„Azt hiszem, őrült” - mondta egy szenátor Trumpról a mellette ülőnek, de véletlenül bekapcsolva maradt a mikrofonja

külföld
2017 július 26., 03:39
comments 129

Kedden egy amerikai szenátusi ülésen véletlenül bekapcsolva maradt egy mikrofon, ami rögzített, egy Susan Collins, Maine állam republikánus szenátora és Jack Reed Rhode Island demokrata szenátora közti beszélgetést.

Ebben a beszélgetésben a részvevők nagyjából arról beszéltek, hogy Donald Trump amerikai elnök mennyire hülye, és milyen hibákat követ el. Collins, aki a Trumpot támogató republikánus párt tagja, még azt is mondta, hogy szerinte Trump nem is tudja, hogy létezik egy törvény, ami a költségvetés elfogadásának módját szabályozza.

link Forrás

A két szenátor hosszan beszélgetett arról, hogy a Trump-adminisztráció szerintük gondolkodás nélkül ment neki a költségvetési tervezésnek, nincs lényegi tervük, és így viszont, ha nem lesz megállapodás a költségvetésről, az államszervezet lebénulását kockáztatja az elnök.

Reed egy ponton még azt is mondja, hogy szerinte az elnök őrült, mire Collins azzal válaszolt, hogy aggódik. (Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.