Boo, a NAV frissen képzett szolgálati kutyája büszkén fekszik zsákmánya mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei Somogy megyei rendőrökkel közösen ellenőriztek az M=-es autópálya sóstói pihenőjében egy bolgár rendszámú furgont, amiben Boo, a frissen képzett keresőkutya segítségével nagyjából 2000 doboz adózatlan cigit találtak. Ez volt Boo első akciója.

A hat utassal Spanyolország felé tartó furgonban a kutya ugatással és kaparással jelezte a gyanús csomagokat, ezekből kerültek elő a Marlborós és Dunhilles dobozok.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.