Németh Szilárd szerint senkit sem bántottak Orbán beszéde alatt, mert ő nem emlékszik ilyesmire

hablaty
2017 július 26., 09:19
comments 418

A Fidesz alelnökétől az Echo Tévé Napi Aktuális című műsorában kérdezték meg, mit gondol arról, hogy Tusványoson a hajánál fogva rántottak le egy nőt, mert fütyülni kezdett Orbán Viktor beszéde alatt.

Németh Szilárd szerint semmi ilyesmi nem történt, ő csak azokra a képekre emlékszik, amikor kivezetik a nőt a tömegből. Az Echo Tévé sem könnyíti meg a dolgát, mert csak ezeket a jeleneteket mutatja. 

Persze a provokációt és az erőszakot Németh Szilárd is megengedhetetlennek tartja egy ilyen helyen, de azért megyjegyzi, hogy „az erőszakot azt ki szokták provokálni, és azért mennek oda, hogy ott fölbosszantsák az embereket”. 

link Forrás

A műsorvezető persze nem akarta összezavarni a Fidesz alelnökét azokkal a felvételekkel, ahol a hajánál fogva rángatják földre a fütyülő nőt. Németh Szilárd meg megjegyzi, hogy pont azért hívták Rogán Antal csepeli fórumára M. Richárd emberét, hogy a biztonsági emberei megakadályozzák a hasonló helyzeteket. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.