A csíkszeredai magyar főkonzulátus egyik munkatársának az esküvői fotós férje ránthatta a földre a hajánál fogva a fütyülő nőt

Több 444 videó?
Szeretném

Az erdélyi Tusványos fesztivál szombati napjáról érkező brutális videókat látva sokakban merült fel a kérdés: itt az új, hímnemű László Petra?

Önmagában is kemény látvány, ahogy az Orbán Viktor beszéde ellen füttyel tiltakozni próbáló fiatal nőt egy szakállas férfi a hosszú hajába markolva rántja a földre a tusványosi fesztivál tömegében, de sok netező fejébe szöget ütött, hogy a férfinél profinak kinéző, teleobjektíves kamera van.

Ő lenne tehát a férfi László Petra, vagyis egy pillanat alatt agresszorrá átalakuló hírmédiás tudósító?

A 444 több forrásból érkezett információi szerint a férfi alapvetően nem hír-, hanem esküvői fotós, és a Csíkszeredán működő magyar főkonzulátus egyik mukatársának a férje. Lényegében ugyanezt az információt írta meg szombaton kora este megjelent cikkében a Hír Tv weboldala, azt állítva:

A Hír TV információi szerint a csíkszeredai magyar konzul sajtósának a férje volt az egyik agresszor.

A férfi által készített hírképeket találtunk kiposztolva a Főkonzulátus Facebook-oldalán, így lehetséges, hogy a Tusványos fesztiválon is a magyar diplomáciának dolgozott, mielőtt és miután a hajánál fogja rángatott egy fiatal nőt. Ugyanakkor a felesége is fotózik a főkonzulátusnak, lehet, hogy az önbíráskodó, hátulról támadó férfi csak elkísérte a nejét, és vitte magával a gépét is. 

Az a HírTv felvételén látszik, hogy a brutális férfit, miután a földre vitte a sípoló tüntetőt, egy nő tereli el.

A férfit megpróbáltuk telefonon elérni, írtunk is neki, ha válaszol, természetesen újra jelentkezünk.