Szilágyi Liliána és Hosszú Katinka is döntős 200 pillangón

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

A várakozásoknak megfelelően magabiztos úszással jutott a női 200 méteres pillangóúszás csütörtöki döntőjébe Hosszú Katinka és Szilágyi Liliána. A két magyar a szerda esti elődöntőben ugyanabban a futamban indultak, ráadásul egymás melletti pályán.

A lassan kezdő Hosszú végül harmadik, a talán túl gyorsan induló Szilágyi negyedik lett a célban. Összességében a hatodik és a hetedik legjobb idővel lesznek ott a döntőben. 

A verseny után Szilágyi is arról beszélt, hogy talán a kelletténél gyorsabban kezdett, de nagyon örül, hogy összejött a döntő.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.