Bernek Péter bejutott a 200 méter hát döntőjébe

sport
2017 július 27., 15:17
comments 25

Bernek Péter és Telegdy Ádám is bejutott a férfi 200 méter hát csütörtöki elődöntőjébe, ahol az utolsó ötven méterre a 4. és az 5. helyen fordultak, de végül Bernek országos csúccsal, 1:55:79-cel holtversenyben a 3. lett, Telegdy pedig az 5. helyen végzett.

Bernek Péter (balra) és Telegdy Ádám a férfi 200 méteres hátúszás előfutama után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában
photo_camera Bernek Péter (balra) és Telegdy Ádám a férfi 200 méteres hátúszás előfutama után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Ekkor még nem volt világos, hogy Bernek továbbjutott-e, ezért meg kellett várni a közvetlenül utána következő másik ágat, ahol az ausztrál címvédő, Mitch Larkin is úszott. Bernek Péter végül 6. legjobb idővel döntős lett, Telegdy viszont 9. hellyel pont lecsúszott róla.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.