Bernek Péter bejutott a 200 méter hát döntőjébe

Bernek Péter és Telegdy Ádám is bejutott a férfi 200 méter hát csütörtöki elődöntőjébe, ahol az utolsó ötven méterre a 4. és az 5. helyen fordultak, de végül Bernek országos csúccsal, 1:55:79-cel holtversenyben a 3. lett, Telegdy pedig az 5. helyen végzett.

Bernek Péter (balra) és Telegdy Ádám a férfi 200 méteres hátúszás előfutama után a 17. vizes világbajnokságon a Duna ArénábanFotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Ekkor még nem volt világos, hogy Bernek továbbjutott-e, ezért meg kellett várni a közvetlenül utána következő másik ágat, ahol az ausztrál címvédő, Mitch Larkin is úszott. Bernek Péter végül 6. legjobb idővel döntős lett, Telegdy viszont 9. hellyel pont lecsúszott róla.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.