Brutális videó került elő a múltból: Soros nevet a végén Fábry Sándor társaságában a színpadon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Muzeális értékű felvétel bukkant fel a Youtube-on a rendszerváltás kanyarjairól. Mai szemmel olyan, mintha egy másik univerzumban játszódna, pedig Magyarországon készült a kilencvenes évek elején a Hócipő kabaré felvételén.

(UPDATE: Itt eredetileg egy fekete-fehér változat volt, a Hócipő azóta feltöltötte színesben.)

Fábry Sándor, Farkasházy Tivadar és Selmeczi Tibor Soros Györgyöt fogadják, majd krumplit adnak a kezébe, hogy hámozza meg, miközben kérdezgetik.

A műsorban felmerül egy csomó téma az angol fonttól Soros szervezetének kínai működésén keresztül Soros történelemelméletéig, de kiderül az is, hogy nincs forintja, ami Fábryból ezt váltja ki:

Aztán itt van a jelenet,  amit a kormány helyében már le is foglalnék a következő reklámkampányhoz tökéletes videóbetétnek:

De a legdurvább a vége, amikor Soros az egyetlen dolgot csinálja, amit nem lenne szabad csinálnia a végén. 

IGEN, NEVET!!!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.