Brutális videó került elő a múltból: Soros nevet a végén Fábry Sándor társaságában a színpadon

Muzeális értékű felvétel bukkant fel a Youtube-on a rendszerváltás kanyarjairól. Mai szemmel olyan, mintha egy másik univerzumban játszódna, pedig Magyarországon készült a kilencvenes évek elején a Hócipő kabaré felvételén.

(UPDATE: Itt eredetileg egy fekete-fehér változat volt, a Hócipő azóta feltöltötte színesben.)

Fábry Sándor, Farkasházy Tivadar és Selmeczi Tibor Soros Györgyöt fogadják, majd krumplit adnak a kezébe, hogy hámozza meg, miközben kérdezgetik.

A műsorban felmerül egy csomó téma az angol fonttól Soros szervezetének kínai működésén keresztül Soros történelemelméletéig, de kiderül az is, hogy nincs forintja, ami Fábryból ezt váltja ki:

Aztán itt van a jelenet,  amit a kormány helyében már le is foglalnék a következő reklámkampányhoz tökéletes videóbetétnek:

De a legdurvább a vége, amikor Soros az egyetlen dolgot csinálja, amit nem lenne szabad csinálnia a végén. 

IGEN, NEVET!!!

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.