Jeff Bezos a világ leggazdagabb embere

INTERNET
2017 július 27., 14:37
comments 76

Ahogy az várható volt, az 53 éves üzleti mágnás, elemző és befektető, Jeff Bezos letaszította a trónról a világ eddigi leggazdagabb emberét, Bill Gates Microsoft-vezért – írta meg a Forbes, ami szerint az Amazon alapítójának már 90 milliárd dollárja van.

Jeff Bezos
photo_camera Fotó: Drew Angerer/Getty Images/AFP

Bezosnak pontosabban a csütörtöki piacnyitáskor az Amazon 1,6 százalékkal erősödött, ezzel 1,4 milliárd dollárral növelte Bezos vagyonát, ami így 90,6 milliárd dollárra nőtt, 500 millió dollárral beelőzte Bill Gatesét. Persze ezt csak azért érhette el, mert Gates – aki 23 éve vezeti a Forbes listáját – az élete során már 32,9 milliárd dollárt adományozott el, míg Bezos 2015 végéig csak 100 milliót. Bezos júniusban meg is írta, hogy tippeket vár, milyen ügyért adakozzon. (Forbes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.