Véletlenül felgyújtotta magát a francia lány, miközben nyomta a League of Legends-t

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A francia Anaplaying a Twitchen közvetítette, amint játszik, és egy kicsit elbambult, ugyanis egy öngyújtóval játszott túl közel a hajához, ami lángra kapott, és másodpercekig égett, mielőtt a gamer észrevette volna. (Persze a mai világban az is lehet, hogy az egész direkt volt.)

Két éve a 444 is elment a – rengeteg pénzt megmozgató – League of Legends berlini döntőjére, ilyen volt. (Mashable)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.