Volt olyan hülye, hogy megpróbáljon ellopni egy rendőrautót, ráadásul úgy, hogy a volánnál ült a rendőr is

bűnügy
2017 július 27., 21:23
comments 122
photo_camera Fotó: St. Lucie megyei sheriffiroda

A képen látható 20 éves úriembert azért tartóztatta le a rendőrség, mert megpróbált ellopni egy járőrautót. És ha ez nem lenne elég, a rendőrautót a Fort Pierce rendőrőrs elől próbálta ellopni – és ha még ez sem lenne elég: a rendőrautóban ült egy rendőr is.

A lopási kísérlet július 17-én hajnali 5 körül történt, és Robie Troutman volt a szerencsés rendőr, aki letartóztathatta az embert, aki véletlenül el akarta rabolni. A járőr azt mondta, a vezetőülésben ült, amikor előbb az anyósülés melletti ajtót kezdték el rángatni, aztán az ő ajtaját.

Kinyitotta az ajtót, és jelentette, hogy látta elfutni a férfit – akiről kiderült, hogy Aaron Orlando Rodriguez (a harmadik!) –, aki egy autó mögé bújt el. Végül Troutman egy másik rendőrrel elfogta Rodriguezt, akinél két mobiltelefon, egy hordozható hangszóró, egy húszdolláros és egy marihuánatörmelékes pipa volt.

Troutman szerint Rodriguez azt állította, látta, hogy jár a kocsi motorja, ezért akarta lenyúlni, hogy legyen egy fuvarja hazáig. (TCPalm)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.