Rogán és Habony ügyvédje intézi az Arton ügyeit is

gazdaság
2017 július 28., 03:27
comments 111

A Magyar Nemzet arról ír, hogy Kosik Kristóf intézi az Arton Capital Hungary Kft. jogi ügyeit is. Kosik Rogán Antalnak és Habony Árpádnak is rendszeresen végez ügyvédi munkát.

Az Arton Capital az egyik letelepedési kötvényekkel foglalkozó cég. Az ő irodájukba törtek be áprilisban, állítólag félmilliárd forintnyi készpénzt és egy szervert is elvittek tőlük. A betörés után egészen elképesztő erőket mozgatott meg a rendőrség, mindenkit kihallgattak, aki a telefonja szerint a betörés idején a belvárosi iroda környékén járt, legalább ezer embert. A történtekről szóló cikkeink itt olvashatók.

Kosik ügyvédi irodája már régóta érintett a kötvények ügyében, például a kínai ügyfelektől fejenként 5 ezer eurót szedtek be közreműködésükért. (mno)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.