Döntőbe jutott és éremért harcolhat a 4x100-as vegyes gyorsváltó

sport
2017 július 29., 09:26
comments 21

A negyedik legjobb idővel jutott a döntőbe a 4x100 méteres vegyes gyorsváltó, amelynek első tagja, Kozma Dominik új országos csúcsot úszott szombaton a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. 

Kozma elrajtol.
photo_camera Kozma elrajtol. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Kozma, még a múlt vasárnap, a nyitónapon, előbb az előfutamban, majd a döntőben is megjavította az országos rekordot a végül bronzérmes 4x100 méteres férfi gyorsváltó nyitóembereként, most újabb egy századot faragott az időből, amely immáron 48.25 másodperc.

A Németh Nándorral, Jakabos Zsuzsannával és Verrasztó Evelinnel kiegészült váltó végül 3:25.45 perces idővel ért célba. A döntő az esti program zárószáma lesz.

Ma este lesz egy magyar-horvát világbajnoki férfi vizilabda döntő (20:30), 18.15-kor lesz a férfi 100 pillangó döntője, két magyar éremesélyes résztvevővel (Cseh, Milák). Hosszú és Kapás is szerepel mai döntőkben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.