Kapás Boglárka ötödik lett 800 méter gyorsúszásban

Kapás Boglárka, aki a számban a riói olimpián bronzérmet szerzett, éremért úszott 800 méter gyorsúszásban, ahol az amerikai Katie Ledecky volt a favorit.

Kapás Boglárka a nõi 1500 méteres gyorsúszás döntõje után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában kedden.Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Végig Ledecky volt az első, de a második, a kínai Li és a harmadik, az amerikai Smith is elhúzott a mezőnytől. Kapás, aki a második 400 méteren szokott belehúzni, 100 méteren hatodik helyen fordult, de féltávon már a 4. volt. Ezután viszont a spanyol Belmonte leelőzte.

Kapás Boglárka végül 8,24.41-gyel az ötödik lett.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.