Második lett Verrasztó Dávid a 400 méteres férfi vegyes döntőjében

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Verrasztó Dávid vasárnap délután a 400 méteres férfi vegyes döntőjében a második helyen ért célba 4:08.38-as idővel. Verrasztó két évvel ezelőtt Kazanyban is ezüstérmet nyert ugyanebben a számban. 

Verrasztó Dávid a férfi 400 méteres vegyesúszás döntőjébenFotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

A vasárnapi döntőn az első az amerikai Chase Kalisz lett 4:05.90-es világcsúccsal. Harmadikként pedig a japán Szeto Daija ért célba 4:09.14-es idővel.  

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.