A Telekom is megszünteti a lakossági áramszolgáltatását

gazdaság
2017 július 31., 14:20
comments 52

A Magyar Telekom 2017. november 1-jével megszünteti a lakossági felhasználók részére nyújtott villamosenergia-szolgáltatását - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

November 1-jétől a Nemzeti Közművekhez tartozó, országosan működő Démász Zrt. egyetemes szolgáltató kész arra, hogy minden érintett lakossági ügyfél villamosenergia-ellátását biztosítsa. Amennyiben az új szolgáltató az ügyfél számára megfelelő, úgy a Démász fogja megkeresni a szolgáltató-váltással kapcsolatban.

Aki nem a Démász Zrt.-vel, hanem más villamosenergia-kereskedővel vagy egyetemes szolgáltatóval kíván szerződést kötni, annak az új villamosenergia-szerződésének megkötéséről és a kereskedőváltás kezdeményezéséről magának kell gondoskodnia 2017. szeptember 30-ig.

Az utóbbi években sorra vonultak ki a külföldi multik a magyar energiaszektor több szegmenséből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.