Egymilliós bírságot is kaphat a cég, ami sertéstrágyalevet önt a szántókra

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az RTL Híradója készített riportot arról, hogy egy sertéstelep a Debrecen és Balmazújváros között lévő Nagymacs községben a szántókra önti a sertéstrágyalevet. A riport után a helyi kormányhivatal vizsgálatot kezdeményezett, aminek nyomán most akár 1 milliós bírságot is kaphat a telep, és vissza is vonhatják az engedélyeit.

A kormányhivatal szerint a közelmúltban többször is panaszkodtak már a helyiek a telepre, és többször meg is bírságolták, de nem változott semmi. A helyiek szerint akkora a bűz, hogy már az ablakot is alig merik kinyitni, főleg ilyen kánikulában, és a szag a száradó tiszta ruhákba is beeszi magát.

Az RTL teljes riportját itt lehet megnézni.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.