Gyanúsított lett a lány, aki felvette, ahogy M. Richárd barátnője brutálisan megveri a riválisát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Két hete írta meg több újság is, hogy a Dózsa György úti, két halálos áldozattal járó balesetből ismert M. Richárd barátnője, K. Szilvia brutálisan megvert egy másik nőt, állítólag azért, mert az megpróbálta elhódítani tőle M-et. K. Szilvia egyik barátnője videót is készített a verésről, amit aztán K. büszkén ki is tett az Instagramjára.

Az ügyből rendőrségi eljárás kerekedett, és a Bors szerint nemcsak K. Szilvia a gyanúsított, hanem a felvételt készítő barátnője is. Az eljárás súlyos testi sértés miatt folyik.

K. Szilvia és M. Richárd kapcsolata azóta újra sínen van, mivel mindketten szabadlábon vannak, együtt tölthetik a nyarat. Az Instagramra feltöltött képek szerint együtt voltak például a Balatonon is, és ide elkísérte őket a verekedést filmező barátnő is. (Bors)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.