Hekkerek lopták el az HBO-tól a jövő heti Trónok harca forgatókönyvét

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Egyelőre ismeretlen hekkerek támadták meg az HBO tévécsatornát, és fontos dokumentumokat loptak el, miután behatoltak a rendszerbe. Az eltulajdonított dokumentumok között van

a Trónok harca következő epizódjának forgatókönyve is,

de ezen kívül is megszerezték a csatorna több sorozatának forgatókönyveit. Az amerikai sajtó a Magyarországon Nagypályások címmel futó Ballers és a Room 104 című sorozatokat nevesítette a Trónok harcán kívül.

A hekkerek azt állítják, 1,5 terabájtnyi adatot loptak el a csatornától. Az HBO elismerte a sikeres hakkertámadást, de nem mondtak semmit arról, mit vittek el. Az amerikai médiában egyelőre egymásnak ellentmondó hírek jelentek meg, volt ahol azt írták, nem csak a jövő heti Trónok harcra epizód forgatókönyvét, hanem magát az epizódot is megszerezték. (Vulture)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.