Hekkerek lopták el az HBO-tól a jövő heti Trónok harca forgatókönyvét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egyelőre ismeretlen hekkerek támadták meg az HBO tévécsatornát, és fontos dokumentumokat loptak el, miután behatoltak a rendszerbe. Az eltulajdonított dokumentumok között van

a Trónok harca következő epizódjának forgatókönyve is,

de ezen kívül is megszerezték a csatorna több sorozatának forgatókönyveit. Az amerikai sajtó a Magyarországon Nagypályások címmel futó Ballers és a Room 104 című sorozatokat nevesítette a Trónok harcán kívül.

A hekkerek azt állítják, 1,5 terabájtnyi adatot loptak el a csatornától. Az HBO elismerte a sikeres hakkertámadást, de nem mondtak semmit arról, mit vittek el. Az amerikai médiában egyelőre egymásnak ellentmondó hírek jelentek meg, volt ahol azt írták, nem csak a jövő heti Trónok harcra epizód forgatókönyvét, hanem magát az epizódot is megszerezték. (Vulture)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.