Matolcsy fiának lapjában Simicska fiának politikai ambíciójáról írnak

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Origo nevű kiadvány – ami június vége óta hivatalosan is Matolcsy György fia, Matolcsy Ádám tulajdonában van, de már korábban, Száraz István tulajdonlása idején is a jegybankelnök fiának befolyása alatt állt – arról ír, hogy Simicska Lajos fia, Simicska Ádám a Jobbik listájának ötödik helyén szerepelhet majd.

Balra Simicska Ádám, jobbra Matolcsy Ádám.

Mire alapozva írja ezt az egyik leszármazott-Ádám kiadványa a másik leszármazott-Ádámról? Hát arra alapozva, hogy "tudta meg az Origo". A kiadvány anyagát tovább olvasva kiderül, hogy a Jobbiknak még nincs is választási listája, tehát többszörösen is indokolt a feltételes mód.

Az információ alapja egy márciusi Ripost cikk, aminek érdekessége, hogy az eredetiben már benne van a helyreigazítás:

Igaz, az Origo anyagában csak az azóta elismerten kamuértesülést átvevő állami médiás Híradó.hu linkje szerepel.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.