Matolcsy fiának lapjában Simicska fiának politikai ambíciójáról írnak

POLITIKA
2017 július 31., 13:57

Az Origo nevű kiadvány – ami június vége óta hivatalosan is Matolcsy György fia, Matolcsy Ádám tulajdonában van, de már korábban, Száraz István tulajdonlása idején is a jegybankelnök fiának befolyása alatt állt – arról ír, hogy Simicska Lajos fia, Simicska Ádám a Jobbik listájának ötödik helyén szerepelhet majd.

photo_camera Balra Simicska Ádám, jobbra Matolcsy Ádám.

Mire alapozva írja ezt az egyik leszármazott-Ádám kiadványa a másik leszármazott-Ádámról? Hát arra alapozva, hogy "tudta meg az Origo". A kiadvány anyagát tovább olvasva kiderül, hogy a Jobbiknak még nincs is választási listája, tehát többszörösen is indokolt a feltételes mód.

Az információ alapja egy márciusi Ripost cikk, aminek érdekessége, hogy az eredetiben már benne van a helyreigazítás:

Igaz, az Origo anyagában csak az azóta elismerten kamuértesülést átvevő állami médiás Híradó.hu linkje szerepel.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.