Nem fogod elhinni, de úgy tűnik, Schóbert Norbert nem bontotta ki az igazság minden szeletét az olasz tésztakalandjával kapcsolatban!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hol főzik borzalmasan a tésztát?

NANÁ, Olaszországban!,

gondolta Schóbert* Norbert magyar üzletember, aki következő képpel jelezte, hogy saját brandelt tésztáját FŐZETTE KI egy étteremben, hogy véletlenül se jusson a szervezetébe szénhidrát.

Nem sokkal később Berki Krisztián el is árulta, hol történt ez eset: a jesolo-i Ristorante Pizzeria Athmospherában.

Csakhogy a mai világban az interneten már a távoli Olaszországban történtekről sem lehet gátlástalanul hazudozni össze-vissza.

Így aztán Schóbert és Berki jól felépített kerettörténete is egy pillanat alatt dőlt össze:

Schóbert egy éles szemű olvasója megkérdezte az éttermet, történt, vagy akár történhetett-e náluk ilyesmi? A válasz: nem, ők csak az általuk választott alapanyagból főznek, és nem használnak fel kívülről behurcolt alapanyagot. Most később olaszul hozzáteszik: köszönik a hírverést, de ők csakis MADE IN ITALY alapanyagot használnak ("USIAMO SOLO PRODOTTI MADE IN ITALY").

BOOM!

Norbert azóta nem reagált a vádra. A történetre az Index posztja hívta fel a figyelmünket.

UPDATE:

Schóbert Norbert sajtófőnöke útján tagadta a fenti Facebookos eseménysorból kirajzolódó hazugságvádat. "Az eset pontosan úgy történt, ahogy az Norbi és Berki Krisztián facebook oldalán is szerepel. Az esetre 12 tanújuk van" – írták, hozzátéve, hogy "a helyi Nébih szabályai miatt nem vállalhatta nyilvánosan az étterem a tésztafőzést."

* Igen, a szóban forgó férfi hivatalosan hosszú ó-val írja a nevét.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.