Nem fogod elhinni, de úgy tűnik, Schóbert Norbert nem bontotta ki az igazság minden szeletét az olasz tésztakalandjával kapcsolatban!

ÉLET
2017 július 31., 12:39
comments 426

Hol főzik borzalmasan a tésztát?

NANÁ, Olaszországban!,

gondolta Schóbert* Norbert magyar üzletember, aki következő képpel jelezte, hogy saját brandelt tésztáját FŐZETTE KI egy étteremben, hogy véletlenül se jusson a szervezetébe szénhidrát.

Nem sokkal később Berki Krisztián el is árulta, hol történt ez eset: a jesolo-i Ristorante Pizzeria Athmospherában.

Csakhogy a mai világban az interneten már a távoli Olaszországban történtekről sem lehet gátlástalanul hazudozni össze-vissza.

Így aztán Schóbert és Berki jól felépített kerettörténete is egy pillanat alatt dőlt össze:

Schóbert egy éles szemű olvasója megkérdezte az éttermet, történt, vagy akár történhetett-e náluk ilyesmi? A válasz: nem, ők csak az általuk választott alapanyagból főznek, és nem használnak fel kívülről behurcolt alapanyagot. Most később olaszul hozzáteszik: köszönik a hírverést, de ők csakis MADE IN ITALY alapanyagot használnak ("USIAMO SOLO PRODOTTI MADE IN ITALY").

BOOM!

Norbert azóta nem reagált a vádra. A történetre az Index posztja hívta fel a figyelmünket.

UPDATE:

Schóbert Norbert sajtófőnöke útján tagadta a fenti Facebookos eseménysorból kirajzolódó hazugságvádat. "Az eset pontosan úgy történt, ahogy az Norbi és Berki Krisztián facebook oldalán is szerepel. Az esetre 12 tanújuk van" – írták, hozzátéve, hogy "a helyi Nébih szabályai miatt nem vállalhatta nyilvánosan az étterem a tésztafőzést."

* Igen, a szóban forgó férfi hivatalosan hosszú ó-val írja a nevét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.