200 ezer forintot kell fizetnie Bayer Zsoltnak, amiért arról beszélt, hogy a civileket a taknyukon, vérükön kell kirángatni a Parlamentből

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az LMP képviselője, Szél Bernadett Facebook-oldalán számolt be róla, hogy beadványa után a Médiatanács 200 ezer forintra bünteti a Karc FM rádiót, mert Bayer Zsolt -- a Fidesz ötös számú párttagkönyvének birtokosa -- ott közölte, hogy a civileket a taknyukon, vérükön kell kirángatni a Parlamentből

„A határozat egyértelműen kimondja, hogy Bayer Zsolt kijelentési sértették az emberi méltóságot és gyűlölet keltettek a civilek ellen. Bayernek és a többi fideszes újságírónak álcázott pártkatonának most már papírja van arról, hogy gyűlöletkeltés, amit csinálnak. Az ítéletet a gyűlöletnek helyet adó rádió kapta, de mindenki pontosan tudja, hogy az egész Fidesz tettestárs ebben, sőt!”

– írja bejegyzésében Szél. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.