200 ezer forintot kell fizetnie Bayer Zsoltnak, amiért arról beszélt, hogy a civileket a taknyukon, vérükön kell kirángatni a Parlamentből

bűnügy
2017 augusztus 01., 15:47

Az LMP képviselője, Szél Bernadett Facebook-oldalán számolt be róla, hogy beadványa után a Médiatanács 200 ezer forintra bünteti a Karc FM rádiót, mert Bayer Zsolt -- a Fidesz ötös számú párttagkönyvének birtokosa -- ott közölte, hogy a civileket a taknyukon, vérükön kell kirángatni a Parlamentből

„A határozat egyértelműen kimondja, hogy Bayer Zsolt kijelentési sértették az emberi méltóságot és gyűlölet keltettek a civilek ellen. Bayernek és a többi fideszes újságírónak álcázott pártkatonának most már papírja van arról, hogy gyűlöletkeltés, amit csinálnak. Az ítéletet a gyűlöletnek helyet adó rádió kapta, de mindenki pontosan tudja, hogy az egész Fidesz tettestárs ebben, sőt!”

– írja bejegyzésében Szél. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.