Bayer Zsolt a taknyukon és a vérükön rángatná ki a civileket a parlamentből

elmebaj
2017 május 07., 20:23
comments 655
link Forrás

A lovagkereszttel kitüntetett publicista a Karc FM-en futó műsorában beszélt arról az esetről, amikor április végén aktivisták jelentek meg a parlamentben, hogy az Igazságügyi Bizottság vitáján a civileket megbélyegző törvény ellen tiltakozzanak.

Civilek tiltakoznnak április 25-én a az Igazságügyi Bizottság ülésén.
photo_camera Civilek tiltakoznak április 25-én az Igazságügyi Bizottság ülésén.

Bayer Zsolt szörnyen csalódott volt, hogy az ülést vezető kormánypárti Rubovszky György végül mégsem dobatta ki a tiltakozókat a Országgyűlési Őrséggel. Ugyanis szerinte a parlamentben tiltakozni „tökéletesen törvénytelen, és sehol a büdös életben, sehol a világon egyetlen parlamentben sem tűrnék ezt el”.

Szerinte ez az a pont amikor már nem kell finomkodni. A bizottsági ülések vezetőinek pedig azt tanácsolta, hogy 

„ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”

Hogy biztosan mindenkinek átmenjen az üzenet, Bayer megismételte, hogy csak semmi finomkodás:

„Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.”

Mintha nem lenne éppen elég erőszak a közéletben most is. 

A Paláver című műsor teljes adását itt lehet meghallgatni

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.