Ilyen se volt a focitörténelemben: kölyökkutyákkal vonultak a pályára a Colo Colo játékosai

Igen hatásos módon támogatta chile egyik legmenőbb focicsapata, a santiagói Colo Colo az egyik helyi állatmenhelyet. Pólóra írt üzenetek vagy hasonlók helyett minden játékos fogott egy aranyos hús-vér kutyát és velük vonultak be a kezdőkörbe a Deportes Antofagasta elleni bajnoki nyitómeccsükön. Az így megmarketingolt kutyákat azonnal örökbe is lehetett fogadni.

Mint a videókon is látható, a közönség tombolva nyugtázta a poént, és a kutyák sem idegesedtek be. Az ötlet jó, az agráriumban is érdekelt Mészáros Lőrinc utolsó helyen álló Puskás Akadémiájának meccsei előtt például mezőgazdasági haszonállatokat vezethetnének be a játékosok. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.