Ilyen se volt a focitörténelemben: kölyökkutyákkal vonultak a pályára a Colo Colo játékosai

Igen hatásos módon támogatta chile egyik legmenőbb focicsapata, a santiagói Colo Colo az egyik helyi állatmenhelyet. Pólóra írt üzenetek vagy hasonlók helyett minden játékos fogott egy aranyos hús-vér kutyát és velük vonultak be a kezdőkörbe a Deportes Antofagasta elleni bajnoki nyitómeccsükön. Az így megmarketingolt kutyákat azonnal örökbe is lehetett fogadni.

Mint a videókon is látható, a közönség tombolva nyugtázta a poént, és a kutyák sem idegesedtek be. Az ötlet jó, az agráriumban is érdekelt Mészáros Lőrinc utolsó helyen álló Puskás Akadémiájának meccsei előtt például mezőgazdasági haszonállatokat vezethetnének be a játékosok. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.