Ilyen se volt a focitörténelemben: kölyökkutyákkal vonultak a pályára a Colo Colo játékosai

Igen hatásos módon támogatta chile egyik legmenőbb focicsapata, a santiagói Colo Colo az egyik helyi állatmenhelyet. Pólóra írt üzenetek vagy hasonlók helyett minden játékos fogott egy aranyos hús-vér kutyát és velük vonultak be a kezdőkörbe a Deportes Antofagasta elleni bajnoki nyitómeccsükön. Az így megmarketingolt kutyákat azonnal örökbe is lehetett fogadni.

Mint a videókon is látható, a közönség tombolva nyugtázta a poént, és a kutyák sem idegesedtek be. Az ötlet jó, az agráriumban is érdekelt Mészáros Lőrinc utolsó helyen álló Puskás Akadémiájának meccsei előtt például mezőgazdasági haszonállatokat vezethetnének be a játékosok. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.