Megnyílt a Nemzeti Fakocka Manufaktúra

INTERNET
2017 augusztus 1., 10:47
comments 86

Néhány napra rá, hogy kiderült, nem meghibásodás, hanem egy fakocka okozza, hogy az új orosz metrószerelvények folyamatosan lerobbannak, fakocka.hu címen elindult a Nemzeti Fakocka Manufaktúra. A készítők alapos munkát végeztek a poénnal, először simán elhittem, hogy lehet kis fakockákat rendelni az oldalon, de nem lehet amúgy. 

photo_camera fakocka.hu

A viccwebshop kínálatából kiderül, a fakocka alkalmas...

  • Cipőfűző bekötéséhez

„Hosszú a lába, de a keze nem ér el olyan messze mint a kormányé? Nehezen hajlik a háta az adóterhek súlyától? A Nemzeti Fakocka™ megtartja lábát mint egy korintoszi oszlop.” 

  • Rések betöméséhez

„Betömheti a rést a pajzson, a határátkelőn, de kitölti a lyukat a költségvetésben is, a kockának csak a fantáziája szab határt.

  • Etikus hackeléshez

„A Nemzeti Fakockával™ egyaránt betörhet a virtuális és a valós világban is bárhova. A kocka által tartalmazott genetikai kód képes fizikailag feltörni bármilyen nála gyengébb rendszert.”

De miért másolnék ki ennél több szöveget a fakocka.hu-ról, ha egy kattintással te is elolvashatod ezeket eredetiben? Ide kattints.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt