Nem tudták kivinni a mentők az újraélesztett nőt, mert egy autós teljesen beparkolt a kapuba

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalára került fel egy bejegyzés arról, hogy kedd délután rohamkocsit riasztottak egy 40 év körüli nőhöz Budapesten, az V. kerületben. 

Majd mint írják, a beteget a mentők közel félórás küzdelemmel újraélesztették, az állapotát stabilizálták. De kijutni már nem tudtak vele, mert a bejáratot elállta egy tilosban parkoló autó.

Fotó: OMSZ

„Sajnos egy időközben szorosan a kapu elé parkoló személyautó miatt a hordágyon fekvő, eszméletlen beteggel (szigorúan fekve, csak minimális mozgatással szállítható) nem tudtak kijutni a mentőautóig, így rendőri, tűzoltói segítséget kértek. Az akadály leküzdése mintegy negyedórás késedelmet okozott.”

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.