Olyan színvonalú helyreigazítás jelent meg a Borsban, hogy a Nyugat nem tudott ilyet a fénykorában

Az ember, ha nem is érti, egyszerűen érzi, enyhe tarkótáji borzongás kíséretében, ha valami zseniálisat lát éppen. Pont így voltam ezzel, amikor elolvastam a Borsban megjelent legújabb helyreigazítást. Egyszerűen nem értettem, hogyan lehet valami ennyire tökéletes. Ha Osvát Ernő valaha tudott volna ilyet, a Nyugat százezer példányban fogyott volna:

Az általunk szerkesztett Bors című napilap 2017. január 9. napján megjelent lapszámban a címlapon és a 6–7. oldalon Kovács Kati és Koncz Zsuzsa utálják egymást című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Kovács Kati és Koncz Zsuzsa utálják egymást. Továbbá valótlanul állítottuk, hogy Kovács Kati a pályatársnője nevét nem veszi a szájára. Ezzel szemben a valóság az, hogy a HírTv Kép-Regény című műsorában Kovács Kati egyik pályatársnője nevét sem említette.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.