Csókolom, egy gombóc polyphenol-t kérnék édes tölcsérben

2017 augusztus 2., szerda 10:59
176

Japánban megint feltaláltak valamit, ami ki fogja borítani a normális embereket, ha elterjed a világban.

Ez a soha el nem olvadó fagylalt.

Eperből vontak ki egy polyphenol nevű anyagot, ami valami trükkös módon megakadályozza, hogy a fagylalt elolvadjon a melegben.

A QZ-n úgy magyarázzák, hogy az anyag nem hagyja, hogy szétváljon a víz és az olaj, de én ettől sajnos nem értem jobban, hogy akadályozza meg az olvadást. Mindegy is.

El sem akarom képzelni, hogy milyen érzés lesz a nyári melegben, mikor valaki bele akar nyalni egy jéghideg fagyiba, és helyette ilyen langyos frutha kerül a szájába.

Borzasztó :((((((((

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt