Megint idő előtt temette Fülöp herceget egy brit lap

2017 augusztus 2., szerda 11:48
53

A Telegraph egyik szerkesztője megélhette minden szerkesztő klasszikus rémálmát: véletlenül kiélesítette a királynő férje, Fülöp herceg halálhírét. Ráadásul a létező legklasszikusabb formában, a munkacímmel: NE ÉLESÍTSD! Fülöp herceg, Edinburgh hercege XX éves korában elhunyt

A cím után a konzerv nekrológ következett, amiben Fülöp élete és munkássága mellett még a királyi temetés részleteire is kitértek. "Edinburgh hercege, a brit történelem leghosszabb ideig szolgáló királyi házastársa XX éves korában elhunyt, közölte a Buckingham Palota" - írták.

Csakhogy Fülöp herceg nem halt meg, bár idén már másodszor temeti egy brit lap. Májusban már a Sun is halálhírét keltette, amikor a királyi ház egy napig tartó titkolózás után végül nem Fülöp halálát, csak a közélettől való visszavonulását jelentette be. Az akkori bejelentés szerint Fülöp idén már csak az addig előre leegyeztetett programjain vesz részt, újakat már nem vállal. Utolsó nyilvános porgramja amúgy pont ma lesz. (Via Standard)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt