Egy héttel a világbajnokság után három arany- és egy ezüstérmet úszott Hosszú Katinka a moszkvai világkupán

sport
2017 augusztus 03., 17:34
comments 37

Vasárnap a Duna Arénában úszott, hétfőn elutazott, csütörtökön három első és egy második hellyel zárta szereplését Hosszú Katinka a rövidpályás úszó világkupa-sorozat nyitó, moszkvai állomásán. Szerdán 100 méter háton és 100 méter vegyesen győzött, míg 200 pillangón második lett. Csütörtökön, mivel a FINA legfeljebb négy egyéni számban engedélyezi az indulást, csak a 200 méter vegyesen volt érdekelt. Magabiztosan nyert:

az ezüstérmes ausztrál klasszisra, Emily Seebohmra is csaknem három másodpercet vert.

Hosszú Katinka a víz alól.
photo_camera Hosszú Katinka a víz alól. Fotó: FRANCOIS-XAVIER MARIT/AFP

A moszkvai versenyen magyar színekben indult Lobanovszkij Maxim, akinek édesanyja magyar, édesapja orosz. Az 50 méter gyors döntőjében a negyedik helyet szerezte meg. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.