Facebook Zuckerberg felvette a Clinton-kampány fő közvélemény-kutatóját

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és egyik fő tulajdonosa munkát adott Joel Benensonnak, a demokrata párt fontos stratégájának.

Benenson dolgozott Obama elnöknek is, és ő vezette Hillary Clinton kampányában a közvélemény-kutatásokat elemző részleget.

Zuckerberg az utóbbi hetekben az USA-ban utazgat, ahol hétköznapi emberekkel és rendkívüli tájakkal ismerkedik. 

Mindezek alapján azt találgatják sokan, hogy biztosan arra készül, hogy induljon a következő elnök-választáson. Amikor utoljára erre válaszolt, akkor azt mondta, hogy esze ágában sincs közhivatalt vállalni. 

Benensonnal kapcsolatban pedig azt mondta, hogy a feleségével közösen irányított jótékonysági szervezeténél lesz dolga, vagyis nem politikai feladatra vette fel. (Business Insider)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.