Két gazdag ember elmondta a Heti Válasznak, hogy támogatják a Momentumot

politika
2017 augusztus 03., 03:49

A Heti Válasz csütörtöki számában Bojár Gábor és Raskó György arról beszélnek, hogy a Momentum támogatói. A nemrégiben párttá alakult mozgalom állami támogatásra nem jogosult, ezért adományokból működik.

Bojár Gábor a Graphisoft alapítója, az utóbbi időben pedig többször nyilvánvalóvá tette, hogy nem tetszik neki az Orbán-kormány politikája, és több baloldali ellenzéki kezdeményezést is támogatott már.

Raskó György még az Antall-kormányban volt földművelésügyi államtitkár, korábban az MDF, majd az MDNP politikusa volt. Jelenleg mezőgazdasági vállallkozásiaból él.

A Momentum szerint egyikük sem szólhat bele a párt politikájába, de szakpolitikai tanácsaikat szívesen meghallgatják. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.