Két gazdag ember elmondta a Heti Válasznak, hogy támogatják a Momentumot

A Heti Válasz csütörtöki számában Bojár Gábor és Raskó György arról beszélnek, hogy a Momentum támogatói. A nemrégiben párttá alakult mozgalom állami támogatásra nem jogosult, ezért adományokból működik.

Bojár Gábor a Graphisoft alapítója, az utóbbi időben pedig többször nyilvánvalóvá tette, hogy nem tetszik neki az Orbán-kormány politikája, és több baloldali ellenzéki kezdeményezést is támogatott már.

Raskó György még az Antall-kormányban volt földművelésügyi államtitkár, korábban az MDF, majd az MDNP politikusa volt. Jelenleg mezőgazdasági vállallkozásiaból él.

A Momentum szerint egyikük sem szólhat bele a párt politikájába, de szakpolitikai tanácsaikat szívesen meghallgatják. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.