„Ki vagy te, hogy így beszélsz velem” - mondta a részeg orosz, és élő adásban kiütötte a tévériportert

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az orosz NTV riportere épp bejelentkezett élő adásban az Ejtőernyősök Napjának ünnepségéről a moszkvai Gorkij parkból, amikor egy láthatóan nagyon részeg férfi lépett oda hozzá. 

„Elfoglaljuk Ukrajnát...” - hőbörögte a férfi, mire a riporter, Nyikita Razvozzsajev megkérte, hogy maradjon csendben. A férfi erre ököllel arcon vágta a tudósítót, és sűrű káromkodások között azt mondta:

„Ki vagy te, hogy így beszélsz velem?”

A tévé gyorsan visszakapcsolt a stúdióba. A tudósító ráadásul éppen arról beszélt a Kreml-párti csatornán, hogy az ejtőernyősök hősök, és senki sem ünnepel úgy, mint ők.

Az orosz belügyminisztérium az eset után közölte, a férfi soha nem volt a légierő tagja. A támadót őtizetbe vették. A felvételen egyébként egy Ukrajnában aktív oroszpárti szervezet pólóját viseli. (Moscow Times)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 11,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.