Vlagyimir Klicsko visszavonul

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A korábbi nehézsúlyú világbajnok ukrán hivatalosan is bejelentette, hogy befejezi, így biztosan nem fog összejönni a brit Anthony Joshua elleni visszavágó.

A 41 éves Klicskót áprilisban a 11. menetben ütötte ki Joshua a Wembleyben megrendezett meccsen. A mérkőzés után hamar felmerült a visszavágó lehetősége, a 27 éves Joshua is remélte, hogy novemberben összecsaphatnak újra Las Vegasban. 

Klicsko azt nyilatkozta, hogy mindent elért a sportban, amiről csak álmodott, és most egy új karriert akar kezdeni. 

A kétszeres korábbi bajnok, aki 2006 és 2015 között birtokolta az egyesített bajnoki címet pályafutása során 64 győzelmet ért el és öt vereséget szenvedett. 1996-ban olimpiai bajnok lett Atlantában, utána indult a profi karrierje. 24-0-ás győzelmi szériával nyitott, 1998-ban kapott ki először az amerikai Ross Purittytől, épp az első és egyetlen profi meccsén, amit hazájában, Ukrajnában vívott. 

A kétezres években 11 éven át volt veretlen, ő birtokolta a WBA, az IBF és a WBO övét is. A már régóta Németországban élő bokszoló honlapján, egy videóüzenetben búcsúzott el rajongóitól. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.