Németh Szilárd: Azoknak az útjában állunk, akik már elrontották az életüket

2017 augusztus 4., péntek 16:31
304
Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke a Kossuth rádióban beszélt a legutóbbi ülésről. A testületet először hétfőre hívta össze Molnár Zsolt elnök, de akkor a Fidesz és a KDNP képviselői nem mentek el, mert szerintük Soros-témák merültek fel (úgy mint azeri wifi és NATO-kapcsolatok), így a bizottság határozatképtelen volt. A csütörtöki ülésen aztán részt vettek a fideszesek, itt az országgyűlési választási rendszer informatikai védelme volt a fő téma.

Németh Szilárd és a közrádió riportere között a következő párbeszéd zajlott (itt meghallgatható az egész, 3:43-tól):

Riporter: Egyébként ha már említi a Soros-témákat: volt abban valami előrelépés, kiderült, hogy valójában az ellenzék mit szeretett volna ezekben a témákban, és születtek valamilyen döntések?

Németh Szilárd: Hát botrányt kavarni, hát ezek a témák mind ilyen újsághíreken, mind ilyen hírlapi kacsákon vagy rosszindulatú ellenzéki hazudozásokon alapulnak. Ez kiderült egyébként az ülésen is, mert minden egyes kérdésükre... és mindig meg szokták kapni a választ, tehát emiatt ülést összehívni nem szükséges, ha van egy rendes ülés, akkor mindig van egy olyan napirend, hogy bármit, még egy ilyen, hogy mondjam, tehát a fodrász szalonokban vannak ezek a pletykaközpontok általában, illetve egy-egy liberális...

Riporter: Mhm.

Németh Szilárd: ...újságíró-szerkesztőség szokott ilyen témákba menni. Még ezekre is választ adnak. És minden válasz teljes egészében megnyugtató volt, és a válaszok kilencven százaléka tényleg arról szólt, hogy az, amiről beszélnek, az egyébként a valóságban nem létezik. Természetesen az ellenzéknek joga van erre, hogy ezt megtegye, és azt is tudjuk, hogy miért teszi. Nyilván zavart akarnak kelteni, botrányt akarnak kelteni, káoszt akarnak kelteni, mert Magyarország, az egyértelmű, hogy ha rendesen és normálisan működik, mint ahogy ez most tapasztalható, mint ahogy egyébként a vizes világbajnokság, vagy a győri ifjúsági olimpia, vagy a Forma-1, tehát ezek a nagy rendezvények is nemzetközi szinten is beágyzva mutatták, hogy Európa legbiztonságosabb országáról van szó, hogy egy fegyelmezett, rendezett országról van szó, ahova nyugodtan jöhetnek a turisták, 

na és hogy ha ez van, akkor mi teljes egészében a Soros-terv útjában állunk, illetve azoknak az útjában állunk, akik már elrontották az életüket.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt