Németh Szilárdnak még ezen a fülledt, eseménytelen vasárnapon is sikerült új rekordot felállítania

Hétfőn rendkívüli ülésen vizsgálná a parlament nemzetbiztonsági bizottsága, hogy mégis miért egy, a wifihálózatra bejelentkezők személyes adatait is begyűjtő azeri vállalkozás építhette ki az ingyenes wifihálózatot a budapesti vizes vébén. Ez az a hálózat, amely ugyan a szervezők szerint teljesen biztonságos, de amire a kormány tagjai közül a polgári hírszerzést is felügyelő Lázár János kancelláriaminiszter nem szívesen csatlakozna fel.

Az ülést Szél Bernadett kezdeményezésére Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke hívta össze, még a vébé előtt. Azért a vébé utánra, mert szerinte a vébé előtt nem tudta volna biztosítani a határozatképességet, mert ahhoz a kormánypártiak jelenléte is szükséges. Most kiderült, hogy továbbra se lesz határozatképes a bizottság, mert Németh Szilárd, a kormánypárti alelnök bejelentése szerint a fideszes és kereszténydemokrata képviselők bojkottálni fogják.

Hogy miért? Kapaszkodjanak meg, de Soros György miatt. És hogy hogy jön ide Soros György? Drága olvasó, adhatjuk itt a hülyét, de igazán tudhatjuk, hogy a Fidesz szerint Soros Györgynek mindenhez köze van. Most például Németh szerint a filantróp milliárdos a vizes világbajnokságot akarja lejáratni. (Via Hírtévé)