Pöcsfej vagy igazi hős a feleségét szerelmes szavakkal dagizó, husizó, vastagcombúzó és a jó nagy popójáról áradozó férfi?

INTERNET
2017 augusztus 04., 19:07
comments 262

A világsajtó és rengeteg kommentelő együtt hevernek egy 26 éves amerikai újságíró-előadó-aktivista lába előtt, miután Robbie Tripp a mai kor romantikus hőseihez hasonlóan a legnagyobb nyilvánosság előtt, az Instagramon, a célszemélyt harmadik személyben emlegetve vallott szerelmet a feleségének. Az a tény, hogy valaki nem unja, vagy egyenesen gyűlöli a saját feleségét, önmagában azért nem lett volna elég a világhírhez. Tripp felesége azonban kövér. Vastag. Husi. Nem én mondom, ő mondja, mármint persze nem a nő, hanem a férje, de vagy hatvanhatszor, különféle szinonimákkal. 

Az olvasók, megosztók és kommentelők pedig ezrével, tízrével érzékenyültek el, hogy micsoda lovag, a betegesen életidegen szépségideálok elleni harc micsoda hőse ez a Tripp, hogy egy nemvékony nő tetszik neki.

Ez itt a híres posztja:

link Forrás

Ez meg itt a szöveg villámfordítása angolul nem eléggé tudok számára. Előbb olvassátok el, utána folytatom:

"Imádom ezt a nőt és a gömbölyded testét. Tizenévesként gyakran ugrattak a barátaim, hogy a vastagabb csajokat szeretem, az alacsonyabb és ducibb lányokat, olyanokat, akiket az átlagos haverjaim “pufinak” vagy akár “dagadtnak” neveztek volna. Aztán, ahogy felnőttem és elkezdtem utánaolvasni olyan témáknak, mint a feminizmus, és hogy a média hogyan marginalizálja a nőket azáltal, hogy csak egy nagyon szűk és nagyon specifikus szépségideált jelenít meg (sovány, magas, szikár), rájöttem, hogy milyen sok férfi vette be ezt a hazugságot. Nekem semmi sem szexibb, mint ez a nő itt: vastag combok, nagy popó, stb. Az alakja és a méretei miatt nem fog szerepelni a Cosmopolitan címlapján, annál inkább az én életemben és a szívemben. Számomra nincs szexibb, mint egy egyszerre duci és önbizalommal teli nő: ez a csodás lány, akit feleségül vettem, kitölti a farmerja minden köbcentijét, és mégis ő a legszebb a szobában. Fiúk, gondoljátok át újra, hogy mire mondta nektek azt a társadalom, hogy azt kell szeretnetek! Egy igazi nő nem pornósztár, bikinimodell vagy filmhős. Hanem igazi. Gyönyörű csíkok vannak a csipőjén és édes kis gödröcskék a popóján. Lányok, ne hagyjátok megvezetni magatokat azzal, hogy elhiszitek, hogy bele kell, hogy illjetek egy öntőformába ahhoz, hogy szeresenek és elismerjenek titeket. Lesz olyan fickó, aki pont amiatt fog ünnepelni titeket, amilyenek vagytok, valaki, aki úgy fog szeretni titeket, mint én az én Sarah-mat."

Hát nem tudom. Azzal jönni egy csajnak, hogy a barátaim szerint dagadt disznó vagy, de én tökre bírlak? Hát a fene tudja. Inkább a seggfejek stílusa ez általában. Aztán ez a harmadik személyben való beszéd is fura kicsit. Az egész olyan, mint egy szerelmi vallomás, az érintett - fotón - jelen is van, mégis harmadik személyben beszélnek róla. Úgy, hogy a nevét csak a legutolsó sorban említi meg a lovag. Trubadúrunk ráadásul annyiszor tér vissza ahhoz - az egyébként gondolom igaz - észrevételhez, hogy a feleségéhez hasonló nőket majdnem mindenki dagadtozni szokta, hogy a végére már nem is az a szöveg hangulata, hogy "a barátaim szerint dagadt disznó vagy, de én tökre bírlak", hanem hogy "a világon rajtam kvül mindenki szerint dagadt disznó vagy, de én tökre bírlak."

Szóval nekem ez az egész sokkal inkább tűnt Robbie Tripp szerelmi vallomásának Robbie, mint Sarah Tripphez. De lehet, hogy rosszul látom. Szerintetek?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.