Az ópusztaszeri dinnyeevő bajnokság győztese: Bevágtam előtte pár sört, megnyugtattam a vizelet helyét

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban rendeztek ismét dinnyeevő versenyt szombaton délután. A Délmagyar.hu beszámolója szerint a hat indulónak 15 perc állt rendelkezésükre, hogy a lehető legtöbb gyümölcsöt magukba nyomják. A győztes végül a helyi Túri Gábor lett, akinek 2,7 kiló dinnyét sikerült bekanalazni. Mikor a taktikájáról kérdezték, azt felelte, hogy

"bevágtam előtte pár sört, megnyugtattam a vizelet helyét. Az a lényeg, hogy 5-6 sör után se menjen el az ember a vécére. Csak befelé kell termelni."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.