Facebook-logóra feszítették Krisztust, újra dübörög az igazi nemzeti rock!

ZENE
2017 augusztus 06., 12:53
comments 92

A magyar zenetörténelem egyetlen hiteles és eredeti nemzetirock-előadója, Waszlavik Petőfi-Velorex Ullman Mónika Sámán Satöbbi László az utóbbi hónapokban újra aktivizálta magát, és most vadonat új gesamtkunstwerkkel jelentkezett: Erőskarú Lajos színesbőrű néger dzsesszelőadó és tronbitaművész világhírű, Szép a világ című slágerját dolgozta föl sajátos hortobágyi country stílusban. Különösen a szöveg magyarítására fordított nagy gondot a hazai művészóriás, nem szeretnék Faludyval és Villonnal, Shakespeare-rel és Arany Jánossal dobálózni, de a szó legigazibb értelmében vett műfordítás született. Waszlavik alkotótársa a nálánál nem kevésbé jelentős folk-dzsessz- és könnyűzenész, a Tudósok és ezer más zenekar szaxofonosa, Dezső Tóni volt. A művészi élményt Kalapis Rókus horvát-magyar alkotó videomunkája illetve animációi teszik teljessé, Facebook-keresztre feszített Krisztussal, miegyebekkel.

Waszlavik Gazember László idestova négy évtizede halad következetesen legalább tíz évvel a hazai könnyűzenei közízlés előtt.

Tessenek megtekinteni a fent beharangozott opuszt:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.