1 milliárdért adta el az MNV a nyíregyházi Erzsébet-szállót

Eladta a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. a nyíregyházi Erzsébet Szállót - írja a Magyar Nemzet. A 2005-ben felújított, kimondottan jó állapotú 55,8 ezer négyzetméteres ingatlanért a benne lévő ingóságokkal együtt 1,072 milliárd forintot fizetett egy egyelőre ismeretlen vevő.

Az nyíregyházi szállót, amiben közel 400 ezer gyereket üdültettek kedvezményesen, még decemberben zárták be a siófoki, a balatonőszödi és a balatonvilágosi Erzsébet Szállodákkal együtt, a dolgozókat pedig elbocsátották. Az ingatlanok tulajdonjoga Erzsébet Vagyonkezelő Kft.-től december 1-jén került át a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőhöz, és itt közölték is, hogy nem üzemeltetik tovább az ingatlanokat, hanem árverésre írják ki őket az állami elektronikus árverési rendszerben. (Magyar Nemzet)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.