1 milliárdért adta el az MNV a nyíregyházi Erzsébet-szállót

gazdaság
2017 augusztus 07., 04:50
comments 32

Eladta a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. a nyíregyházi Erzsébet Szállót - írja a Magyar Nemzet. A 2005-ben felújított, kimondottan jó állapotú 55,8 ezer négyzetméteres ingatlanért a benne lévő ingóságokkal együtt 1,072 milliárd forintot fizetett egy egyelőre ismeretlen vevő.

Az nyíregyházi szállót, amiben közel 400 ezer gyereket üdültettek kedvezményesen, még decemberben zárták be a siófoki, a balatonőszödi és a balatonvilágosi Erzsébet Szállodákkal együtt, a dolgozókat pedig elbocsátották. Az ingatlanok tulajdonjoga Erzsébet Vagyonkezelő Kft.-től december 1-jén került át a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőhöz, és itt közölték is, hogy nem üzemeltetik tovább az ingatlanokat, hanem árverésre írják ki őket az állami elektronikus árverési rendszerben. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.