A magyar turizmus második embere retteg a külföldi turistáktól, veszélyesnek érzi őket, amiről egy nyilvános videóban beszél

2017 augusztus 7., hétfő 11:48
355

Különösen szeretem ezt a fesztivált, de a fesztiválok között ez inkább a legmagyarabb, ahol jóval több a magyar, mint a külföldi turista, és az ember igazán otthon érzi, és leginkább biztonságban érzi magát szórakozás közben.

Ez teljesen legitim vélemény. Szabad országban élünk, ahol bárkinek joga van rühellni a külföldieket és veszélyben érezni magát, ha a közelében idegenek szórakoznak. Barátságosnak és nyitottnak lenni hála istennek nem törvényi kötelesség, hanem mindenkinek a magánügye. A fenti idézetben csak az a pikáns, hogy ezt a véleményt maga Bánhegyi Zsófia, a turizmus legfőbb kormányzati szerve, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese mondta egy Youtube-ra feltöltött videóban (1:50-nél):

Bánhegyi, aki sok fotelkommentelővel szemben legalább tudja, hogy mekkora szemetek a külföldiek, hiszen ők adták a fizetését a KLM, a Nestlé, a T-Systems és a Telekom korábbi alkalmazottjaként, a videó más pontjain azért arról is beszél, hogy az ügynöksége hogyan akar több külföldit csábítani Sporon környékére. Eszerint gondolom kicseszésből.

(via Commentcom)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt