A magyar turizmus második embere retteg a külföldi turistáktól, veszélyesnek érzi őket, amiről egy nyilvános videóban beszél

belföld
2017 augusztus 07., 11:48

Különösen szeretem ezt a fesztivált, de a fesztiválok között ez inkább a legmagyarabb, ahol jóval több a magyar, mint a külföldi turista, és az ember igazán otthon érzi, és leginkább biztonságban érzi magát szórakozás közben.

Ez teljesen legitim vélemény. Szabad országban élünk, ahol bárkinek joga van rühellni a külföldieket és veszélyben érezni magát, ha a közelében idegenek szórakoznak. Barátságosnak és nyitottnak lenni hála istennek nem törvényi kötelesség, hanem mindenkinek a magánügye. A fenti idézetben csak az a pikáns, hogy ezt a véleményt maga Bánhegyi Zsófia, a turizmus legfőbb kormányzati szerve, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese mondta egy Youtube-ra feltöltött videóban (1:50-nél):

link Forrás

Bánhegyi, aki sok fotelkommentelővel szemben legalább tudja, hogy mekkora szemetek a külföldiek, hiszen ők adták a fizetését a KLM, a Nestlé, a T-Systems és a Telekom korábbi alkalmazottjaként, a videó más pontjain azért arról is beszél, hogy az ügynöksége hogyan akar több külföldit csábítani Sporon környékére. Eszerint gondolom kicseszésből.

(via Commentcom)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.