A magyar turizmus második embere retteg a külföldi turistáktól, veszélyesnek érzi őket, amiről egy nyilvános videóban beszél

Különösen szeretem ezt a fesztivált, de a fesztiválok között ez inkább a legmagyarabb, ahol jóval több a magyar, mint a külföldi turista, és az ember igazán otthon érzi, és leginkább biztonságban érzi magát szórakozás közben.

Ez teljesen legitim vélemény. Szabad országban élünk, ahol bárkinek joga van rühellni a külföldieket és veszélyben érezni magát, ha a közelében idegenek szórakoznak. Barátságosnak és nyitottnak lenni hála istennek nem törvényi kötelesség, hanem mindenkinek a magánügye. A fenti idézetben csak az a pikáns, hogy ezt a véleményt maga Bánhegyi Zsófia, a turizmus legfőbb kormányzati szerve, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese mondta egy Youtube-ra feltöltött videóban (1:50-nél):

Bánhegyi, aki sok fotelkommentelővel szemben legalább tudja, hogy mekkora szemetek a külföldiek, hiszen ők adták a fizetését a KLM, a Nestlé, a T-Systems és a Telekom korábbi alkalmazottjaként, a videó más pontjain azért arról is beszél, hogy az ügynöksége hogyan akar több külföldit csábítani Sporon környékére. Eszerint gondolom kicseszésből.

(via Commentcom)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.