Amikor akkora lendülettel nyalod ki a helyi fideszes seggét az újságban, hogy az már gúnyolódásnak tűnik

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nyár van, tény, hogy nem könnyű témát találni. Láthatólag ezzel a problémával küzdött a Pécsma című baranyai fideszes propagandalap is, de végül megoldották ügyesen: írtak egy cikket arról, hogy amikor a nyaralása közben eleredt az eső, Csizi Péter, a város fideszes parlamenti képviselője elvitte a családját múzeumba.

A cikk a tökéletességet súrolja, benne ilyen mondatokkal:

A kiruccanás során végig élvezték a nyárias, kellemes időt, amit főként strandolással használtak ki.   

De azt még egy propagandaoldal is érzi, hogy a

Múzeumba vitte a családját a pécsi képviselő

cím még egy platinajelvényes kormánypárti törzsszavazót sem késztetne kattintásra. Ezért azt a címet adták, hogy

ELKÉPESZTŐ SZELFIT NYOMOTT A PÉCSI KÉPVISELŐ

A cikkben a szelfit ezen felül "pompás kép"-nek is nevezték. Hogy magát az önfotót tényleg jó poénként a cikk legeslegvégére illesszék. A címadó, elképesztően jól sikerült szelfi ugyanis így néz ki:

N

E

M


F

O

G

O

D


E

L

H

I

N

N

I

:


(via mecsekalja)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.