Egy kanadai rendőr letartóztatás helyett inkább kifizette a bolti tolvajnak az ing és a nyakkendő árát, hogy eljusson az állásinterjúra

2017 augusztus 7., hétfő 17:06
277

Egy 18 éves torontói férfi épp inget, nyakkendőt és zoknikat próbált lopni a Walmartból, amikor bolti alkalmazottak ráhívták a rendőröket. Amikor az intézkedő Niran Jeyanesan járőr megtudta, hogy egy állásinterjúra kellettek volna a ruhák, előállítás helyett inkább kifizette holmikat, mert úgy érezte, ha a fiatal férfi tényleg dolgozni akar, megérdemel egy második esélyt.

Niran Jeyanesan Fotó: CP24

Jeyanesan azt mondta, hogy a fiatal férfi egyenesbe akart jönni, hogy el tudja tartani a családját, de nem volt elég pénze. Csak az jár a fejében, hogy munkát szerezzen. Azért hozzátette, hogy a lopással hibát követett el. A rendőr úgy látta, ha megveszi a ruhákat, segíthet neki.

A BBC-nek nyilatkozó Paul Bois őrmester megdicsérte a járőrt, Azt mondta, hogy senkinek sem állt volna érdekében letartóztatni a férfit. Úgy gondolja, hogy a rendőröknek pozitív változásokat kell elérniük az emberek életében. (CP24/BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt