Egy kanadai rendőr letartóztatás helyett inkább kifizette a bolti tolvajnak az ing és a nyakkendő árát, hogy eljusson az állásinterjúra

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy 18 éves torontói férfi épp inget, nyakkendőt és zoknikat próbált lopni a Walmartból, amikor bolti alkalmazottak ráhívták a rendőröket. Amikor az intézkedő Niran Jeyanesan járőr megtudta, hogy egy állásinterjúra kellettek volna a ruhák, előállítás helyett inkább kifizette holmikat, mert úgy érezte, ha a fiatal férfi tényleg dolgozni akar, megérdemel egy második esélyt.

Niran JeyanesanFotó: CP24

Jeyanesan azt mondta, hogy a fiatal férfi egyenesbe akart jönni, hogy el tudja tartani a családját, de nem volt elég pénze. Csak az jár a fejében, hogy munkát szerezzen. Azért hozzátette, hogy a lopással hibát követett el. A rendőr úgy látta, ha megveszi a ruhákat, segíthet neki.

A BBC-nek nyilatkozó Paul Bois őrmester megdicsérte a járőrt, Azt mondta, hogy senkinek sem állt volna érdekében letartóztatni a férfit. Úgy gondolja, hogy a rendőröknek pozitív változásokat kell elérniük az emberek életében. (CP24/BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.