Egy kanadai rendőr letartóztatás helyett inkább kifizette a bolti tolvajnak az ing és a nyakkendő árát, hogy eljusson az állásinterjúra

Egy 18 éves torontói férfi épp inget, nyakkendőt és zoknikat próbált lopni a Walmartból, amikor bolti alkalmazottak ráhívták a rendőröket. Amikor az intézkedő Niran Jeyanesan járőr megtudta, hogy egy állásinterjúra kellettek volna a ruhák, előállítás helyett inkább kifizette holmikat, mert úgy érezte, ha a fiatal férfi tényleg dolgozni akar, megérdemel egy második esélyt.

Niran JeyanesanFotó: CP24

Jeyanesan azt mondta, hogy a fiatal férfi egyenesbe akart jönni, hogy el tudja tartani a családját, de nem volt elég pénze. Csak az jár a fejében, hogy munkát szerezzen. Azért hozzátette, hogy a lopással hibát követett el. A rendőr úgy látta, ha megveszi a ruhákat, segíthet neki.

A BBC-nek nyilatkozó Paul Bois őrmester megdicsérte a járőrt, Azt mondta, hogy senkinek sem állt volna érdekében letartóztatni a férfit. Úgy gondolja, hogy a rendőröknek pozitív változásokat kell elérniük az emberek életében. (CP24/BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.